O nama

Mali smo tim velikih zaljubljenika u svoj posao, a koji trenutke čini vječnima. Uživamo u fotografiranju i snimanju portreta, nekretnina, proizvoda, sastanaka, konferencija, humanitarnih događanja, zabava... O kojoj god da se prigodi radi, svemu pristupamo profesionalno, bez imalo stresa ili još bitnije – kašnjenja. Znamo koliko je vrijeme danas bitno.

Mogućnosti snimanja su beskonačne jer u ponudi imamo vrhunsku tehničku opremu poput krana, drona, steadycama... U studiju koristimo profesionalnu studijsku rasvjetu i mikrofone za najbolji audio i vizualni efekt, a svi naši materijali su u full HD kvaliteti.

Naša misija

Ispunjavamo sve želje uz prihvatljive cijene usluga. Ponosimo se svim našim projektima, a glavne vodilje našeg studija su profesionalnost, pouzdanost, fleksibilnost i brzina isporuke materijala.

Studijska fotografija u praksi

"Ideja za knjigu je nastala radi višegodišnjeg iskustva u prodaji fotoopreme, posebice studijske rasvjete i opreme, ali i da se razni tekstovi i savjeti koji su objavljeni na portalu Svijet fotografije i web stranici Fotosvijet, skupe na jednom mjestu, pa se format knjige činio kao najbolji izbor za objavu. U ovoj knjizi, koja je idealna za sve početnike, ali i za fotografe koji imaju nekog iskustva u studijskoj fotografiji, naći će zanimljive savjete. U knjizi je na najbolji i lako razumljiv način objašnjeno sve što se o studijskoj fotografiji treba znati."

Davor Žerjav, Fotoklub Čakovec

O knjizi

"Knjiga Gorana Katića odličan je priručnik za sve one fotografe koji ulaze u svijet studijske fotografije. Sadržaj ovoga djela pisan je jednostavno i pitko, ilustriran je zornim primjerima tako da će svaki znatiželjnik lako doći do konkretnih odgovora na mnoga svoja pitanja. Posebnu vrijednost knjige čine probrani foto-primjeri iz prakse naših uglednih profesionalnih fotografa. Knjigu toplo preporučam svakom ljubitelju fotografije, poglavito onome koji u svojem kreativnom radu namjerava koristiti studijsku rasvjetu."

Davor Žerjav, Fotoklub Čakovec

Kontaktirajte nas

Imate pitanje ili hitno trebate fotografa za fotografiranje eventa, interijera, nekretnina, videosnimanje dronom ili pak tražite najam studija? Fovis Studio ima sve što vam treba, od opreme do vrhunske ekipe. Kontaktirajte nas putem obrasca, a mi ćemo se potruditi odgovoriti čim prije.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder