Pravila privatnosti

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA - OPĆENITO

Vaša privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka su nama važni, zato pratimo načela transparentnosti i postupamo u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (eng. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Ovim putem vas želimo informirati o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke koje nam dajete na uvid na internetskim stranicama  fovis-studio.com i na našim društvenim mrežama. Molimo vas da pažljivo pročitajte “Pravila o privatnosti” kako biste jasno razumjeli kako i zašto prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke.

Termini "klijent", "korisnik", "vi" i "vaš" primjenjuju se na vas, osobu koja se prijavi na ovu web stranicu i udovolji uvjetima poslovanja, dok se "mi", "naše" i "nas" odnosi na Fotosvijet Fovis. Svaka upotreba navedene terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovima i/ili on ili ona smatra se izmjenjivom i stoga označava istu.

 

KOLAČIĆI

Kolačići (eng. cookies – u daljnjem tekstu "kolačić/i") su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem uređaju, a omogućavaju internet stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Odnosno, kako bi stranice  fovis-studio.com ispravno radile, one moraju na vaš uređaj (računalo/pametni telefon/tablet) spremiti malenu količinu informacija. Prema regulacijama Europske unije, Fotosvijet Fovis prije spremanja kolačića mora zatražiti pristanak korisnika.

Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u web pregledniku. Ako korisnik onemogući kolačiće postoji mogućnost da stranica neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje internetska stranica  fovis-studio.com.

 

KOJE OSOBNE PODATKE PRIKUPLJAMO I ZAŠTO?

Osobni podaci ili osobne informacije označavaju sve informacije prema kojima se osoba može identificirati. Možemo prikupljati različite vrste osobnih podataka o vama. Vaše osobne podatke pružate nam na uvid i korištenje prilikom ispunjavanja “online forme“ na internet stranici  fovis-studio.com ili na našoj službenoj Facebook stranici.

Ako je osoba istovremeno prijavljena na Facebook, Facebook detektira svaki pristup nositelja podataka na naše internet stranice i za cijelo vrijeme trajanja boravka nositelja podataka na našim internetskim stranicama bilježi podatke o njegovim aktivnostima na našim stranicama. Ti se podaci prikupljaju putem Facebook pixela i povezani su s odgovarajućim Facebook računom nositelja. Ako korisnik klikne na jedan od Facebookovih gumba integriranih u našu web stranicu, npr. gumb “Sviđa mi se” ili ako subjekt podnese komentar, tada Facebook podudara ove podatke s osobnim Facebook korisničkim računom nositelja podataka i pohranjuje osobne podatke.

Facebook uvijek prima, putem Facebook komponente, informacije o posjetu našoj web stranici od strane nositelja podataka, kad god se osoba podataka prijavljuje istovremeno na Facebooku tijekom poziva na našu web stranicu. To se događa neovisno o tome pokreće li korisnik podataka na Facebook komponentu ili ne. Ako takav prijenos podataka na Facebook nije poželjan za nositelja podataka, on ili ona to može spriječiti tako da se odjavite s računa na Facebooku prije nego što uputite poziv na našu web stranicu.

Na našim internet stranicama i/ili na društvenim mrežama, prilikom ispunjavanja “online forme”, registracije na newsletter ili tijekom korespondencije elektroničkom poštom ili drugim elektroničkim kanalima komunikacije te prilikom sudjelovanja u online nagradnim natječajima može biti zatraženo da nam ostavite svoje ime i prezime, adresu elektroničke pošte, broj telefona, broj godina, tvrtku i poziciju na kojoj radite.

 

KAKO KORISTIMO VAŠE OSOBNE PODATKE?

Podatke koje prikupimo možemo koristiti kako bismo:

  • personalizirali vaše korisničko iskustvo i isporučili vam onaj tip sadržaja ili usluge za koji ste najviše zainteresirani
  • poboljšali funkcionalnosti naše internetske stranice i društvenih mreža u cilju podizanja kvalitete sadržaja i usluga
  • omogućili bolju i bržu uslugu u odgovoru na vaš korisnički zahtjev ili upit
  • bolje administrirali promocije, nagradne natječaje, istraživanja ili druge slične sadržaje
  • dobili povratne informacije o kvaliteti naših usluga

 

KAKO ŠTITIMO VAŠE PODATKE?

Primjenjujemo odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo te da bismo osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na internet stranicama fovis-studio.com strogo su zabranjeni.

Analitički kolačići i web analitika, odnosno statistički izvještaji koje nam omogućuju, pomažu nam kako bismo naše stranice i sadržaje učinili kvalitetnijim te za praćenje učinkovitosti naših marketinških kampanja.

Za praćenje statistike posjećenosti i analize koristimo servis treće strane Google Analytics, a o njihovim načinima pohrane i brisanja podataka koje treća strana eventualno pohranjuje možete više pročitati ovdje:  Google Analytics – zaštita privatnosti.

 

KOJA PRAVA IMATE NAD SVOJIM PODACIMA?

Uz već navedena prava, možete zatražiti ispravak ili brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene. Osobni podaci koji više nisu potrebni se nepovratno anonimiziraju ili se uništavaju na siguran način, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili.

 

IZMJENE PRAVILA PRIVATNOSTI

Odredbe ovih pravila privatnosti mogu se povremeno mijenjati. Objavit ćemo sve bitne izmjene ovih pravila privatnosti putem odgovarajućih obavijesti na ovoj internetskoj stranici ili ćemo vas obavijestiti o tome putem drugih komunikacijskih kanala.

 

KONTAKT

Sva pitanja, komentare i upite vezane za ova pravila privatnosti šaljite nam slobodno na e-mail  info@fovis-studio.com.

Kontaktirajte nas

Imate pitanje ili hitno trebate fotografa za fotografiranje eventa, interijera, nekretnina, videosnimanje dronom ili pak tražite najam studija? Fovis Studio ima sve što vam treba, od opreme do vrhunske ekipe. Kontaktirajte nas putem obrasca, a mi ćemo se potruditi odgovoriti čim prije.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder